Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Thykjær solgt til Umove

Pressemeddelelse:

Marts 2015

THYKJÆR SOLGT TIL UMOVE A/S

Thykjær A/S bliver opkøbt af Umove A/S .

Bent Thykjær har valgt at sælge Thykjær A/S til Umove. Tilsammen bliver de to selskaber et nationalt busselskab, der opererer på både Sjælland og Jylland, i og uden for byområderne.

Samlet set bliver der altså tale om en langt stærkere virksomhed med et stort og spændende udviklingspotentiale og en markant øget position og markedsandel i Danmark.

Selskabet vil fremover være landets største private operatør på buskørsel med en markedsandel på ca. 13 % i Danmark med en ambition om at deltage i konkurrencen på både land- og regionale ruter samt i byerne.

” Jeg har valgt at sælge til Umove, fordi jeg vurderer at de er den rigtige fremtidige ejer der kan bringe vores gode virksomhed videre i vores ånd og samtidig giver mulighed for at videre udvikle virksomheden i de kommende år. Da tiden samtidig er inde til et generationsskifte er timingen også den rigtige” siger Bent Thykjær

Umove, der blev skabt i 2013 med opkøbet af Fjordbus og De Hvide Busser i Københavnsområdet har netop vandet en stor kontrakt på buskørsel i København, ser frem til samarbejdet med medarbejderne i Thykjær A/S.

”Vi er rigtig stolte af at Bent har valgt at lade os overtage Thykjær. Vi har stor respekt for det han og medarbejderne har præsteret i rigtig mange år og ser frem til det fremtidige samarbejde med ledelsen og alle andre i virksomheden”, siger Johnny Hansen, administrerende direktør i Umove. ”Vi er samtidig glade for at Bent har valgt at blive i virksomheden i overgangsperioden frem til sommeren”.

Overtagelsen forventes gennemført med udgangen af marts måned.


Busser i hele Danmark​

29-03-2017
CUBE Infrastructure Fund II går sammen med Umove A/S ledelse og køber 85% af selskabet
Umove’s ejerkreds har indgået aftale om salg af 85% af aktierne i Umove A/S til CUBE Infrastructure Fund II.
Læs hele nyheden »
28-09-2016
Umove vinder Sønderborg trafikken
Umove har vundet trafikken i Sønderborg med 44 nye Gasbusser. Trafikken er udbudt af Sydtrafik og kontrakten har en løbetid på 10-12 år. Kontrakten starter i juni 2017: ”Vi er rigtig glade for at kunne servicere Sønderborg og omegn med Gasbusser. Resultatet dokumenterer at høj kvalitet værdsættes af vore kunder og at pris ikke behøver være den afgørende faktor” siger Johnny Hansen, CEO i Umove A/S. Trafikken leveres med 44 nye busser fra Scania.
Læs hele nyheden »
14-04-2016
Gevinst ved Midttrafik udbud
Midt-trafiks 48. udbud, gav gode nyheder til Umove.
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07