Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Thykjær solgt til Umove

Pressemeddelelse:

Marts 2015

THYKJÆR SOLGT TIL UMOVE A/S

Thykjær A/S bliver opkøbt af Umove A/S .

Bent Thykjær har valgt at sælge Thykjær A/S til Umove. Tilsammen bliver de to selskaber et nationalt busselskab, der opererer på både Sjælland og Jylland, i og uden for byområderne.

Samlet set bliver der altså tale om en langt stærkere virksomhed med et stort og spændende udviklingspotentiale og en markant øget position og markedsandel i Danmark.

Selskabet vil fremover være landets største private operatør på buskørsel med en markedsandel på ca. 13 % i Danmark med en ambition om at deltage i konkurrencen på både land- og regionale ruter samt i byerne.

” Jeg har valgt at sælge til Umove, fordi jeg vurderer at de er den rigtige fremtidige ejer der kan bringe vores gode virksomhed videre i vores ånd og samtidig giver mulighed for at videre udvikle virksomheden i de kommende år. Da tiden samtidig er inde til et generationsskifte er timingen også den rigtige” siger Bent Thykjær

Umove, der blev skabt i 2013 med opkøbet af Fjordbus og De Hvide Busser i Københavnsområdet har netop vandet en stor kontrakt på buskørsel i København, ser frem til samarbejdet med medarbejderne i Thykjær A/S.

”Vi er rigtig stolte af at Bent har valgt at lade os overtage Thykjær. Vi har stor respekt for det han og medarbejderne har præsteret i rigtig mange år og ser frem til det fremtidige samarbejde med ledelsen og alle andre i virksomheden”, siger Johnny Hansen, administrerende direktør i Umove. ”Vi er samtidig glade for at Bent har valgt at blive i virksomheden i overgangsperioden frem til sommeren”.

Overtagelsen forventes gennemført med udgangen af marts måned.


Busser i hele Danmark​

01-03-2019
Nye busser i flåden
Alle de nye Yutong el busser er nu ankommet til Roskilde og er ved at blive klargjort til driftstart. Vi har desuden fået 5 nye VDL biobrændstof, (HVO) = Nul CO2, busser til Kvistgård. Alle busser er klar til driftstart Den 14 april.
Læs hele nyheden »
16-11-2018
Umove A/S vinder Roskilde kommunes klimapris 2018
Efter at have været nomineret til prisen, blev Umove A/S enstemmigt valgt af dommerpanelet. Prisen tildeles Umove A/S for Vores nye anlæg i Roskilde, hvor Vi kommer med 20 nye el-busser, som skal servicere Roskilde's borgere. Med Prisen følger 50.000 Kr, som skal doneres til et velgørende, grønt formål.
Læs hele nyheden »
01-03-2018
Umove Øst A/S har vundet El busser i Movia udbud A16 Roskilde
Det betyder at Umove lige nu er i gang med at bygge et nyt garageanlæg på Lykkesgårdsvej i Roskilde.
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07