Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om ​Umove

Umove A/S er Danmarks største private busselskab. Vi kører kollektiv trafik for landets trafikselskaber med ambitionen om at give dig den bedste rejseoplevelse.

Vi er der for din skyld

Umove er en sammensmeltning af tre forskellige busselskaber,
der alle har en lang erfaring med professionel bustrafik: De Hvide Busser A/S, Fjordbus A/S og Thykjær A/S. Umove har samlet det bedste af det bedste fra disse tre busselskaber, så vi kan levere de bedste transportoplevelser for vores passagerer, og de trafikselskaber der indkøber trafik hos os.

​Vores kundetilfredshed og kvalitet skal altid være i top. Vore medarbejdere er veluddannede og bakkes op af en handlekraftig driftsledelse. Vores busser er vel vedligeholdte og hvor det er muligt, udstyret med moderne
teknologi, kundeinformation, aircondition osv.

Bustrafik er servicevirksomhed, og vores medarbejdere er afgørende for om vi får succes med vores indsats.

 

Læs mere om Umove​:

Busser i hele Danmark​

01-03-2019
Nye busser i flåden
Alle de nye Yutong el busser er nu ankommet til Roskilde og er ved at blive klargjort til driftstart. Vi har desuden fået 5 nye VDL biobrændstof, (HVO) = Nul CO2, busser til Kvistgård. Alle busser er klar til driftstart Den 14 april.
Læs hele nyheden »
16-11-2018
Umove A/S vinder Roskilde kommunes klimapris 2018
Efter at have været nomineret til prisen, blev Umove A/S enstemmigt valgt af dommerpanelet. Prisen tildeles Umove A/S for Vores nye anlæg i Roskilde, hvor Vi kommer med 20 nye el-busser, som skal servicere Roskilde's borgere. Med Prisen følger 50.000 Kr, som skal doneres til et velgørende, grønt formål.
Læs hele nyheden »
01-03-2018
Umove Øst A/S har vundet El busser i Movia udbud A16 Roskilde
Det betyder at Umove lige nu er i gang med at bygge et nyt garageanlæg på Lykkesgårdsvej i Roskilde.
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07