Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Historie

Umove blev stiftet i sommeren 2013 af to tidligere direktører fra den kollektive trafik. Det skete med ambitionen om at forbinde den store virksomheds professionalisme med entreprenørvirksomhedens skabertrang, handlekraft og købmandskab. I november samme år opkøbte Umove de to familieejede virksomheder; De Hvide Busser A/S og Fjordbus A/S. Senere kom både Thykær A/S og De Blaa Busser i Skive til. Fra ingenting til landets største private operatørviksomhed på få år. Og allerede i 2015 kom nye kontrakter til i hovedstadsområdet og siden er selskabet vokset igennem udbud over hele landet.

I virksomhedens første tre år skete dette i samarbejde med Artha Kapitalforvaltning, der var ledende aktionær i vores virksomhed. Fra 2016 overtog CUBE Infrastructure Managers rollen som majoritetsaktionær og gav adgang til et omfattende samarbejde med søsterselskaber i mange europæiske lande.

I dag har Umove mere end 600 busser og godt 1000 medarbejdere i hele landet. Omsætningen passerer 700 MDKK årligt. Men vi har forsat ambitioner. I 2018 deltog Umove med tilbud på både Tog- og letbanedrift, og vi er indstillede på at gøre os gældende på alle områder hvor vores kompetencer og erfaringer kan gøres nyttige. Tillige har vi vist at vi tør gå foran når det gælder indførelsen af ny miljøteknologi, hvor vi i de senere år har udviklet FMS-teknologi til vores køretøjer, har forsynet den første danske by med fuld el-busdrift og leveret biogasbusser og biobrændstof til adskillige områder i landet.

Busser i hele Danmark​

10-08-2022
Indbydelse til reception
Umove A/S får ny CEO
Læs hele nyheden »
08-08-2022
Umove A/S vinder igen stort i Movia A21 udbud
95 nye busser til StorKøbenhavn
Læs hele nyheden »
01-08-2022
Ny CEO hos Umove A/S
Ny CEO Annelise Arboe Sommer
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07