Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Hvad vil vi?

Umove A/S er et af de største operatør selskaber i den kollektive trafik. Vi arbejder på at levere kollektiv trafik af høj kvalitet, men også for at bidrage til udvikling af branchen ved at sætte helt nye standarder, både for vores service og for vores materiel.

Vores virksomhed har fire mål for vores udvikling

Vi har opstillet 4 mål, som alle vores initiativer måles op imod:

Kvalitet

Den kvalitet vi leverer til vores passagerer skal altid være i top. Vores medarbejdere er veluddannede og bakkes op af en handlekraftig lokal ledelse. Vores materiel er vel vedligeholdt og udstyret med moderne teknologi, kunde information, aircondition osv. Vi går også gerne foran når det handler om miljøkvalitet og ny teknologi. Således har Umove været det første danske selskab der har elektrificeret en hel bys busdrift. Vi kører med flere slags biobrændstoffer og går gerne i samarbejde med de offentlige trafikselskaber om forsøg med ny miljøteknologi. Vi tror at den kollektive trafik skal være CO2 neutral inden udgangen af dette årti.

Indtjening

Vi skal være rentable for at sikre os frihed til udvikling. Vi bestræber os på at være den bedste investering i branchen, for det er ikke muligt at opnå vores andre mål, hvis ikke vi leverer en rimelig indtjening. Indtjening skaber frihed til at drive og udvikle vores virksomhed.

Vækst

Vi skal skabe vækst gennem udbud og opkøb. Vi har i dag en national markedsandel på busområdet på godt 13% og regner med fortsat vækst. Vi opnår vækst ved at vinde mere kørsel i udbud, men også ved opkøb af andre virksomheder hvis de kan bidrage til udviklingen af vores eksisterende virksomhed.

Arbejdsplads

Vi skal være arbejdspladsen for dem der nyder at yde en ekstraordinær indsats. Derfor værdsætter vi alles indsats og har tillid til alle vore medarbejdere. Vi stiller krav til hinanden, men honorerer også den ekstra indsats gennem incitamentsprogrammer og lignende. Vores arbejdsplads er en mangfoldig arbejdsplads og vi værdsætter de forskelle som kommer af medarbejdernes etniske og kulturelle baggrunde, køn, alder, seksuel orientering osv. Hos os er mangfoldigheden en styrke.

Busser i hele Danmark​

10-08-2022
Indbydelse til reception
Umove A/S får ny CEO
Læs hele nyheden »
08-08-2022
Umove A/S vinder igen stort i Movia A21 udbud
95 nye busser til StorKøbenhavn
Læs hele nyheden »
01-08-2022
Ny CEO hos Umove A/S
Ny CEO Annelise Arboe Sommer
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07