Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi?

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab inden for kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi med vores 1.000 medarbejdere blandt landets 3 største.​

Vores erfaring er samlet sammen fra mange busselskaber

Umove er en sammensmeltning af tre forskellige busselskaber, der alle har en lang erfaring med professionel bustrafik: De Hvide Busser A/S, Fjordbus A/S og Thykjær A/S. Umove har samlet det bedste af det bedste fra
disse tre busselskaber, så vi kan levere de bedste transportoplevelser for vores passagerer, og de trafikselskaber der indkøber trafik hos os.

Det gør vi ved hele tiden at forbedre kvaliteten i vores kollektive trafik, med tidsvarende og veludstyrede busser samt veluddannede og imødekommende medarbejdere. 

Vi vil være de bedste så vi starter med medarbejderne

Bustrafik er servicevirksomhed, og vores medarbejdere er afgørende for om vi får succes med vores indsats. Derfor gør vi meget ud af vores rekruttering og medarbejderudvikling. Vi ansætter ikke hvem som helst i virksomheden. Til gengæld kan alle medarbejdere hos Umove regne med at have virksomhedens støtte, både i hverdagen og til udvikling. Det skaber en tryghed i det kollegiale miljø og en stolthed over at vide, at man er valgt aktivt af virksomheden. Vi gør det endvidere klart for alle medarbejdere hvad vi forventer af dem. Vi forklarer dem nøje gennem deres introduktion, deres personalehåndbog og den daglige dialog på garageanlægget hvordan vi forventer at de optræder over for vore kunder. Til gengæld er virksomheden fleksibel og imødekommende over for chaufførernes individuelle forskelle og behov. Uanset om der er tale om unge familier med børn eller ældre på vej mod efterløns- og pensionsalderen.

Umove er præget af en positiv kultur og et stærkt sammenhold. Enkelhed og fokus på chaufførernes forudsætninger for at levere service til passagererne kendetegner alle led. Tilhørsforholdet til det lokale garageanlæg med lokal
ledelse, har gjort det muligt at følge op på vores kvalitet og holde alle orienteret om deres indsats for at nå de høje mål.

Umove er ISO 14001 certificeret for alle funktioner. Certificeringen sikrer at vi systematisk overvåger vore processer og procedurer, og stiller store krav til nødvendig systematik og præcision i både opfølgning, læring og kommunikation. Samtidig tror vi på lokal ledelse og daglig nær kontakt mellem medarbejdere, ledelse, kunder og trafikselskab.

Vi vil være den bedste arbejdsplads for vore medarbejdere, og derfor værdsætter vi især de kolleger der gør en særlig indsats i det daglige arbejde. Samtidig har vi fuld tillid til alle vores medarbejdere. Enhver chauffør er ”kaptajn på egen skude”.

Enhver chauffør og tekniske personale er naturligvis fuldt dækket af overenskomster.

Busser i hele Danmark​

29-03-2017
CUBE Infrastructure Fund II går sammen med Umove A/S ledelse og køber 85% af selskabet
Umove’s ejerkreds har indgået aftale om salg af 85% af aktierne i Umove A/S til CUBE Infrastructure Fund II.
Læs hele nyheden »
28-09-2016
Umove vinder Sønderborg trafikken
Umove har vundet trafikken i Sønderborg med 44 nye Gasbusser. Trafikken er udbudt af Sydtrafik og kontrakten har en løbetid på 10-12 år. Kontrakten starter i juni 2017: ”Vi er rigtig glade for at kunne servicere Sønderborg og omegn med Gasbusser. Resultatet dokumenterer at høj kvalitet værdsættes af vore kunder og at pris ikke behøver være den afgørende faktor” siger Johnny Hansen, CEO i Umove A/S. Trafikken leveres med 44 nye busser fra Scania.
Læs hele nyheden »
14-04-2016
Gevinst ved Midttrafik udbud
Midt-trafiks 48. udbud, gav gode nyheder til Umove.
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07