Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi?

Umove A/S er Danmarks største privatejede selskab inden for kollektiv trafik. Målt på antallet af ansatte er vi med vores 1.000 medarbejdere blandt landets 3 største.​

Vores erfaring er samlet sammen fra mange busselskaber

Umove er en sammensmeltning af tre forskellige busselskaber, der alle har en lang erfaring med professionel bustrafik: De Hvide Busser A/S, Fjordbus A/S og Thykjær A/S. Umove har samlet det bedste af det bedste fra
disse tre busselskaber, så vi kan levere de bedste transportoplevelser for vores passagerer, og de trafikselskaber der indkøber trafik hos os.

Det gør vi ved hele tiden at forbedre kvaliteten i vores kollektive trafik, med tidsvarende og veludstyrede busser samt veluddannede og imødekommende medarbejdere. 

Vi vil være de bedste så vi starter med medarbejderne

Bustrafik er servicevirksomhed, og vores medarbejdere er afgørende for om vi får succes med vores indsats. Derfor gør vi meget ud af vores rekruttering og medarbejderudvikling. Vi ansætter ikke hvem som helst i virksomheden. Til gengæld kan alle medarbejdere hos Umove regne med at have virksomhedens støtte, både i hverdagen og til udvikling. Det skaber en tryghed i det kollegiale miljø og en stolthed over at vide, at man er valgt aktivt af virksomheden. Vi gør det endvidere klart for alle medarbejdere hvad vi forventer af dem. Vi forklarer dem nøje gennem deres introduktion, deres personalehåndbog og den daglige dialog på garageanlægget hvordan vi forventer at de optræder over for vore kunder. Til gengæld er virksomheden fleksibel og imødekommende over for chaufførernes individuelle forskelle og behov. Uanset om der er tale om unge familier med børn eller ældre på vej mod efterløns- og pensionsalderen.

Umove er præget af en positiv kultur og et stærkt sammenhold. Enkelhed og fokus på chaufførernes forudsætninger for at levere service til passagererne kendetegner alle led. Tilhørsforholdet til det lokale garageanlæg med lokal
ledelse, har gjort det muligt at følge op på vores kvalitet og holde alle orienteret om deres indsats for at nå de høje mål.

Umove er ISO 14001 certificeret for alle funktioner. Certificeringen sikrer at vi systematisk overvåger vore processer og procedurer, og stiller store krav til nødvendig systematik og præcision i både opfølgning, læring og kommunikation. Samtidig tror vi på lokal ledelse og daglig nær kontakt mellem medarbejdere, ledelse, kunder og trafikselskab.

Vi vil være den bedste arbejdsplads for vore medarbejdere, og derfor værdsætter vi især de kolleger der gør en særlig indsats i det daglige arbejde. Samtidig har vi fuld tillid til alle vores medarbejdere. Enhver chauffør er ”kaptajn på egen skude”.

Enhver chauffør og tekniske personale er naturligvis fuldt dækket af overenskomster.

Busser i hele Danmark​

01-03-2019
Nye busser i flåden
Alle de nye Yutong el busser er nu ankommet til Roskilde og er ved at blive klargjort til driftstart. Vi har desuden fået 5 nye VDL biobrændstof, (HVO) = Nul CO2, busser til Kvistgård. Alle busser er klar til driftstart Den 14 april.
Læs hele nyheden »
16-11-2018
Umove A/S vinder Roskilde kommunes klimapris 2018
Efter at have været nomineret til prisen, blev Umove A/S enstemmigt valgt af dommerpanelet. Prisen tildeles Umove A/S for Vores nye anlæg i Roskilde, hvor Vi kommer med 20 nye el-busser, som skal servicere Roskilde's borgere. Med Prisen følger 50.000 Kr, som skal doneres til et velgørende, grønt formål.
Læs hele nyheden »
01-03-2018
Umove Øst A/S har vundet El busser i Movia udbud A16 Roskilde
Det betyder at Umove lige nu er i gang med at bygge et nyt garageanlæg på Lykkesgårdsvej i Roskilde.
Læs hele nyheden »

Kontakt os​

​Farverland 7

2600 Glostrup

Telefon: 43 47 02 07